ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διημερίδα απασχόλησης & επιχειρηματικότητας

Ενημερωτική διημερίδα  με θέμα τρόπους αναζήτησης απασχόλησης και ευκαιρίες άσκησης επιχειρηματικότητας  διοργανώνει ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός  Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών στο  πλαίσιο του προγράμματος «ΤΟΠΕΚΟ» Λευκάδας.

 

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 – 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας.

Στις 25 Νοεμβρίου η εκδήλωση θα έχει ως κεντρικό άξονα, τη μεθοδολογία αναζήτησης διαθέσιμων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη δικτύων κοινωνικών και επαγγελματικών επαφών (Βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη επιλογές, τρόποι αναζήτησης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό).

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα. Θα παρουσιαστεί ένα ευρύ πλαίσιο ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των συμμετεχόντων τοπικών φορέων με διττό στόχο. Από τη μια η διασύνδεση και δικτύωση των φορέων της περιοχής με αντίστοιχους φορείς άλλων περιοχών και από την άλλη μια αναλυτική παρουσίαση του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της Λευκάδας, το μοντέλο ανάπτυξης των κοινωνικών επιχειρήσεων και επιπλέον πηγές χρηματοδότησης για υφιστάμενες ή νέες επιχειρήσεις 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Equal Society στην κεντρική πλατεία Λευκάδας είτε τηλεφωνικά στο 26450-22578 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση equallefkada@gmail.com.