ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα Επτάνησα δίπλα στη Ντένια από τη Ζάκυνθο

Με πρωτοφανή ανθρωπιά και θετική διάθεση ανταποκρίθηκαν οι απανταχού Επτανήσιοι  και όχι μόνο στο κάλεσμα της νεαρής Ζακυνθινιάς,  Ντένιας Παράσχη που με μια συγκλονιστικά διακριτική και αξιοπρεπή ανάρτηση στο Facebook ζήτησε τη συνδρομή όλων μας για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση στη ζωή της. Η ίδια που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και η οικογένειά της ζητάει τη στήριξη και τη βοήθεια του καθενός από εμάς προκειμένου να φύγει με ειδικό στελεχωμένο λιαρ τζετ άμεσα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε εξειδικευμένη Ογκολογική κλινική στην Βοστόνη (Αμερική).
Το κόστος ωστόσο για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια της. Την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσίων σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο για την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειας της. Οι προσπάθειες που γίνονται έχουν κινητοποιήσει τους πάντες που βασιζόμενοι προσωπική ευαισθησία κάθε ανθρώπου του ζητούν να συνδράμει με κάθε τρόπο για να βγει νικήτρια στον αγώνα που δίνει.

Το ενδιαφέρον ξέσπασε, όπως γράφει η “Ημέρα τση Ζάκυθος” με πρωτοφανή ταχύτητα και δυναμική, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εκτός από μεμονωμένους πολίτες, σύλλογοι, σωματεία, φορείς και συλλογικότητες δήλωσαν πρόθυμοι να συνδράμουν και συγκεντρώνουν ήδη χρήματα. Η αρχή έγινε από τον υφυπουργό Πολιτισμού-Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έριξε στο τραπέζι ακόμη και την ιδέα να ταξιδέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού απαιτείται ειδικό αεροσκάφος επανδρωμένο με μονάδα και ιατρούς.

Τα Επτάνησα είναι στο πλευρό της Ντένιας, όπως όλη η Ελλάδα. Μπορείτε να βάλετε ακόμη και το μικρότερο ποσόν αρκεί η προσφορά σας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627