ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων

Αν και με καθυστερημένη την αναγγελία αυτών των αγώνων το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα European Freestyle Pro Tour ξεκίνησε με 11 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, χωρίς όμως καμία συμμετοχή Ελλήνων αθλητών, που ήταν κάπως απογοητευτικό.   Την πρώτη ημέρα των αγώνων πρώτος στην κατάταξη για άλλη μια φορά ήταν ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Steven Van Broeckhoven ( JP / Neilpryde ) και δεύτερος ο Βραζιλιάνος Hugo Sousa .

1. Steven Van Broeckhoven – Belgium (JP/Neilpryde)
2. Hugo De Sousa – Brazil
3. Adrien Bosson – France (Fanatic/North)
4. Rick Jendrusch – Netherlands (F2/Severne)

Έλαβαν μέρος ο τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Steven Van Broeckhoven ( JP / Neilpryde ) και ο συναθλητής του Yentel Caers ,ο δέκα φορές κορυφαίος PWA Freestyler από τη Γαλλία Adrien Bosson ( North/ Fanatic ) , o Hugo Sousa από την Βραζιλία , καθώς και οι κορυφαίοι αθλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο Max Rowe (North/Fanatic) και Adam Sims ( Sailloft / Patrik ) . Ο στόλος των έντεκα συμπληρώνεται από τον Rick Jendrusch ( Severne / F2 ) από την Ολλανδία , Loick Spicher (Starboard/North) από την Ελβετία , Jamie Howard ( JP / Neilpryde ) από το Ηνωμένο Βασίλειο , Βλαντιμίρ Iakovlev ( JP / Neilpryde ) από τη Ρωσία και τον Χρήστο Λοΐζου ( Βόρεια / Fanatic ) από Κύπρο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο EFPT το 2014.

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στους αγώνες απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο θέαμα με εκπληκτικές κινήσεις από τους πιο κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Ο αγώνας συνεχίζεται αύριο Κυριακή 31 Μαΐου .