ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

τα εγκαίνια της τελευταίας στιγμής

Κάλιο αργά παρά ποτέ”, ήταν οι λέξεις του νέου αντιπεριφερειάρχη, Θοδωρή Χαλικιά όταν το ρωτήσαμε για τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που έκανε σήμερα ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης, Θοδωρής Βερύκιος στην εκπνοή, κυριολεκτικά, της θητείας του.

Πρόκειται για την αίθουσα που μέχρι τώρα γίνονταν τα Περιφερειακά Συμβούλια στο διοικητήριο και που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν. Ο αντιπεριφερειάρχης  , Θοδωρής Βερύκιος, μίλησε για την μοναδική αίθουσα στην Λευκάδα με μεταφραστική δυνατότητα, που δίνεται από την Περιφέρεια για πολλές χρήσεις. Βρήκε την ευκαιρία , φανερά συγκινημένος, να αποχαιρετήσει τους υπαλλήλους της Περιφέρειας αλλά και να τονίσει την αναλγησία του κεντρικού κράτους απέναντι στην αυτοδιοίκηση. 

Να σημειωθεί ότι η αίθουσα η οποία παραδόθηκε την τελευταία στιγμή θα είναι σίγουρα προβληματική σε ότι αφορά τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, μια και τα τραπέζια που αγοράστηκαν δεν χωράνε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους και πολλά άλλα που άφησε να εννοηθούν ο νέος αντιπεριφερειάρχης. Παρούσες οι αρχές του τόπου. Ο βουλευτής, ο νέος και ο παλιός πλέον δήμαρχος, δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι και υπάλληλοι της Περιφέρειας