ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο δήμαρχος για τον Σπύρο Μαργέλη: “ Είναι αυτός που με την ψήφο του καταδίκασε την Αυτοδιοίκηση»

Η χθεσινή ομιλία του κ. Μαργέλη στην Καρυά ήταν αυτή που ξεχείλισε στην κυριολεξία το ποτήρι και οδήγησε τον νυν δήμαρχο, Κώστα Αραβανή να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Τα όσα είπε στο ίδιο το χωριό του νυν δημάρχου για το πώς πρέπει να λειτουργήσει ένας δήμος ήταν η αφορμή για να επικοινωνήσουμε με το δήμαρχο και να ζητήσουμε να μας τα σχολιάσει. Ο κ. δήμαρχος αρκέστηκε στην παρακάτω δήλωση: 

«Θα θυμίσουμε στον κ. Μαργέλη, πρώην βουλευτή και για πολλά χρόνια αυτοδιοικητικό, το καίριο χτύπημα που με τα νομοσχέδια τα οποία ψήφισε, έδωσε στην αυτοδιοίκηση καταδικάζοντας την με περικοπές στους πόρους της πάνω από 60% και με οριζόντιες απολύσεις εργαζομένων τη στιγμή που δεν ψήφισαν τα ίδια για τον υπόλοιπο  δημόσιο τομέα . Ακόμη και την πενιχρή συμβολική αμοιβή συμμετοχής του Δημοτικού Συμβούλου στα δημοτικά συμβούλια και αυτή την κατάργησαν όταν τα βουλευτικά προνόμια και οι αμοιβές στις επιτροπές παρέμεναν σχεδόν ανέπαφες. Το 2012 δεν είναι στο μακρινό

 παρελθόν. Και όλα αυτά τα δηλώνει ο κ. Μαργέλης δίπλα από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρυάς , τον οποίο απαξιώνει και αυτόν πλήρως και έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του  για την επόμενη πενταετία…»