ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κοπή πίτας της μαρίνας…

Με την ευχάριστη είδηση που έδωσε ο διευθυντής της μαρίνας , Σπύρος Δαλός, ότι δηλαδή φέτος τα μηνύματα για το θαλάσσιο τουρισμό είναι πολύ αισιόδοξα για την περιοχή , έγινε σήμερα το μεσημέρι, αν και καθυστερημένα, η κοπή της πίτας της μαρίνας Λευκάδας.

Παράλληλα με τα όσα είπε ο κ. Δαλός οι πληροφορίες μας λένε ότι τα σκάφη της sun sail από την περιοχή της Παλαίρου φεύγουν και έρχονται  από φέτος στην μαρίνα Λευκάδας. Μιλάμε δηλαδή για ένα αριθμό περίπου στα 100 σκάφη που μαζί με την αύξηση του τουρισμού  θα εκτοξεύσουν την θαλάσσια περιοχή αλλά και την ίδια την οικονομία του νησιού. Μιλώντας ο δήμαρχος Λευκάδας επεσήμανε την καλή συνεργασία του δήμου με την μαρίνα και τόνισε πόσο σημαντικό είναι σε αυτές τις δύσκολες εποχές το ενοίκιο που εισπράττει ο δήμος από τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Είπε δε χαρακτηριστικά ότι τα χρήματα που δίνει φέτος το κράτος στο δήμο είναι ακριβώς τα μισά από αυτά που θα εισπράξει από την μαρίνα. 

Τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν: Για τους επισκέπτες ο Βασίλης Προξενιάς από το Paleros yacht services ο οποίος πήρε δώρο ένα βιβλίο και από τους υπαλλήλους ο Χρήστος Σέρβος, Διευθυντικό στέλεχος της μαρίνας ο οποίος παρέλαβε φάκελο με χρήματα… Το ποσόν άγνωστο σε εμάς… Και του χρόνου