ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας, με θέμα την συμμετοχή του Σωματείου μας στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία μας. Στην Γενική Συνέλευση,  αποφασίστηκε:  

  • Συμμετοχή του Σωματείου μας στην 48ωρη απεργία της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. στις 17 ΚΑΙ 18 Οκτωβρίου 2011.
  • Κατάληψη του Δημοτικού Αμαξοστασίου στις 06:00 και του χώρου του Διοικητηρίου στις 07:00 την Τρίτη,18 Οκτωβρίου.   
  • Συμμετοχή του Σωματείου μας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2011.
  • Επίδοση ψηφίσματος στον βουλευτή Λευκάδας κ. Μαργέλη, με το οποίο τον καλούμε να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο που προωθείται στην βουλή, και αφορά στο ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.
  • Συγκέντρωση στην Κεντρική Είσοδο του Διοικητηρίου την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 09:30, προκειμένου να συμμετέχουμε στην πορεία διαμαρτυρίας.
  • Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Σωματείου μας στην πορεία διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας στην Αθήνα την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου.

  Απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα ληφθεί στην συγκέντρωση της Τετάρτης, ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει μέχρι την ημέρα αυτή.   Καλούμε όλους τους Συναδέλφους σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, προκειμένου να καταστήσουμε σαφές ότι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι δεν θα υποχωρήσουν αμαχητί.  Η ενωτική, καθολική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων πέρα από παρατάξεις, κόμματα, μικρές ή μεγάλες διαφωνίες απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που κατακλύζει την χώρα και τις ζωές των εργαζομένων είναι ιστορική ευθύνη ΟΛΩΝ μας.  

Το Δ.Σ.