ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι νικητές των εισιτηρίων για την παράσταση “Ωχ Ηλέκτρα”

Οι Νικητές των εισιτηρίων είναι :

 

Τούντας Μαρίνος

Κόλλια Βασω

Μεσσήνης Σπύρος

Τρία εισιτήρια για την θεατρική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού “Ωχ Ηλέκτρα” που ανεβαίνει αύριο Κυριακή 10 Αυγούστου στο Ανοιχτό θέατρο της Λευκάδας.  προσφέρει το lefkadapress .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν στο e-mail του lefkadapress τα στοιχεία τους (τηλέφωνο , e-mail) και θα ενημερωθούν.Να σημειωθεί ότι η κωμωδία είναι γραμμένη από τον Αλέξη Καλλίτση. Σκηνοθετούν Πέτρος Φιλιππίδης και Άννα Παναγιωτοπούλου. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Ελισαβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κρατερός Κατσούλης κα. Την μουσική έγραψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

 Επιτέλους λοιπόν στην Λευκάδα  ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον θίασό του, φέρνοντας μαζί την υπόσχεση για άφθονο γέλιο και τρελή διασκέδαση. Η παράσταση «ωχ Ηλέκτρα» του πατρινού Αλέξη Καλλίτση βασισμένη στις γνωστές τραγωδίες του Ευριπίδη και του Σοφοκλή, που εδώ και ένα μήνα σχεδόν περιοδεύει ανά την Ελλάδα σπάζοντας ταμεία, συνεχίζει ακάθεκτη το ταξίδι της, κερδίζοντας ακόμα και το πιο δύσπιστο κοινό. Μια έμμετρη ευφάνταστη παρωδία, φρέσκια και σύγχρονη, που τολμά να σαρκάσει τα ήθη και το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό μέσα από την εύστοχη και οξυδερκή σάτιρα. Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές με την καθοδήγηση μιας ευφυούς σκηνοθεσίας προσκαλούν το κοινό να απολαύσει ένα θέαμα που περιλαμβάνει σπαρταριστούς διαλόγους, χορό και τραγούδι, για μια μοναδική βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο.