ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κεντρική συγκέντρωση Κώστα Δρακονταειδή

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Όλοι για τη Λευκάδα» με ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Δρακονταειδή. Η συγκέντρωση ήταν επιτυχημένη, καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε και παρέμεινε στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας έως την ολοκλήρωση της ομιλίας παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

 

Με κεντρικό σύνθημα «Η Λευκάδα είναι πολύ μικρή για να τη μοιράσουμε, αλλά αρκετά μεγάλη για να μας χωρέσει όλους», ο Κ. Δρακονταειδής παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξής του. Αναφερόμενος στην πορεία της παράταξης τόνισε ότι: «η παρουσία μας στα κοινά, οι θέσεις μας, η πορεία μας έχουν συνέπεια και συνέχεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε αδιαφορώντας για το κόστος». 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κ. Δρακονταειδής έστρεψε αρκετές φορές τα βέλη του εναντίον του Σ. Μαργέλη και της παράταξής του. Σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς, αναφερόμενος στη συγκρότηση και τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Όλοι για τη Λευκάδα» έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην απουσία μηχανισμών και υποσχέσεων στους πολίτες. «Με την ενεργοποίηση των πολιτών μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, αλλά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν αν υποκύψουμε στις πιέσεις του συστήματος εξουσίας. Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν αν από μέρος της λύσης γίνουμε κομμάτι της κρίσης του αυτοδιοικητικού σκηνικού. Τα πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε και θα αλλάξουν αν κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στις 18 και στις 25 Μαΐου».