ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλό ταξίδι…mr Nick

Πρωί δεύτερης ημέρας του Σεπτεμβρίου και τα νέα ήταν πολύ άσχημα για την οικογένεια Βρεττού. Η κεφαλή της οικογένειας ο Νίκος Βρεττός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών αφού πάλεψε ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας στην Άρτα.

 

Ο Νίκος Βρεττός , ο Ρήγκαν, όπως τον ήξεραν στην Λευκάδα ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα και συνάμα ένας άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα. Έφυγε νέος από τον τόπο του. Πήγε στην Αμερική, δούλεψε έκανε οικογένεια και τα κατάφερε σε όλους τους τομείς. Σημαντικός επιχειρηματίας πλέον μετά από χρόνια επιστρέφει με την οικογένειά του στην Λευκάδα όπου ξεκίνησε τις επενδύσεις. Έδωσε δουλειά σε πολλές οικογένειες , φρόντισε κάθε του επένδυση να είναι πλέον μόνο στο τόπο που τόσο αγάπησε. Μαζί με την μονάκριβη κόρη του Αθηνά κατάφεραν και στην Λευκάδα να πετύχουν.

Τον τελευταίο καιρό πάλαιψε πολύ μετα προβλήματα της υγείας του έχοντας πάντα δίπλα του την οικογένειά του. Την Αθηνά και τα τρία του εγγόνια, τον Σπύρο, την Νικόλ, τον Αλέξανδρο. Έχοντας δίπλα του τ αδέρφια του αλλά και όλους όσους τον αγάπησαν πραγματικά. Ο κ. Νίκος , όπως τον φωνάζαμε, υπήρξε μορφή για την Λευκάδα. Και θα τον θυμόμαστε πάντα με τ αστεία του, την προσεγμένη εμφάνισή του και τον πόθο του κάθε φορά να επισκεφθεί και πάλι την Αμερική.

Ήρθς ο καιρός να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Ρόζυ που πριν δύο χρόνια ο χαμός της του έφερε μεγάλη πίκρα.

Καλό ταξίδι κ. Νίκο.

Β.Β.