ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η γέφυρα και η επισκευή της…

Έλλειψη χρημάτων και πιο συγκεκριμένα έλλειψη χρηματοδότησης κινδυνεύει με διακοπή η πλωτή γέφυρα, αν παρουσιάσει πάλι πρόβλημα. Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το τεράστιο ποσόν που δαπανείται για τη συντήρησή της. Και μάλιστα αυτή την εποχή θα πρέπει η πολιτεία να δει σοβαρά το τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη γέφυρα. Ο βουλευτής έκανε πρόσφατα μια σχετική αναφορά στον αρμόδιο υπουργόΑνάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη,  τονίζοντας: ”   Σας καταθέτω συνημμένα,

  1. 1.   έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος, που αφορά στη διακοπή των εργασιών συντηρήσεως της Πλωτής Γέφυρας Λευκάδας ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ 2010-2014, εξαιτίας της ελλείψεως χρηματοδοτήσεως του έργου της συντηρήσεως.
  2. 2.   Υπηρεσιακό σημείωμα του Τμήματος Μηχανικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Συντήρησης Οδικών Έργων του Υπουργείου σας.

Παρακαλώ θερμά για την ανταπόκρισή σας σε ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα, που άπτεται της συγκοινωνιακής σύνδεσης της Λευκάδας με τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, η οποία κινδυνεύει να διακοπεί.” Τα  συμπεράσματα δικά σας.