ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ζωή Σκιαδά: Γιατί στηρίζω Βασίλη Αραβανή

Με την παρακάτω δήλωσή της η αντιδήμαρχος Ζωή Σκιαδά εξηγεί τους λόγους που θα είναι υποψήφια στο δημοτικό ψηφοδέλτιο “Μαζί για τη Λευκάδα μας” με επικεφαλής τον Βασίλη Αραβανή:

 

 “H  παρουσία  μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια , καθώς και η επαγγελματική μου διαδρομή είχαν σαν άξονα την προσφορά στον τόπο και τους συμπολίτες μου. Είχαν και έχουν ισχυρούς δεσμούς με όλους εσάς στους οποίους απευθύνομαι και ζητώ για ακόμη μια φορά  την ειλικρινή σας στήριξη. 

Η απόφασή μου αυτή τη φορά να είμαι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Βασίλη Αραβανή στηρίχτηκε στο γεγονός ότι ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ένας τεχνοκράτης με όραμα, με ειλικρινή αγάπη για τον τόπο του και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.  Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν πετυχημένοι επαγγελματίες, γνώστες της αυτοδιοίκησης και καταξιωμένοι στη συνείδηση της κοινωνίας μας.  Στηρίχτηκε επίσης στο γεγονός ότι έπρεπε να απαντήσω σε όλους αυτούς που χωρίς καμία ηθική αναστολή, χωρίς κανένα σεβασμό στην πορεία και την προσφορά μου προσπάθησαν  είτε με συνωνυμίες, είτε με λασπολογίες  να με απαξιώσουν. 

Για όλα τα παραπάνω αλλά για την επί χρόνια ειλικρινή επικοινωνία μας σας καλώ για ακόμη μια φορά  να είστε δίπλα μου όπως κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και σας διαβεβαιώνω ότι θα φανώ και πάλι αντάξια της εμπιστοσύνης σας. 

Ζωή Σκιαδά – Πετούση 

Αντιδήμαρχος  “