ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας υπόθεση εμπορίας 21χρονης Βουλγάρας με δράστες δύο Έλληνες και δύο Βούλγαρους σε παραλιακό οικισμό της Λευκάδας. 

 

Με μεθοδικότητα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λειτούργησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες χθες το απόγευμα ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των δύο δραστών ηλικίας 55 και 52 ετών,  ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Το τελευταίο διήμερο στη Λευκάδα, εντοπίστηκε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, η 21χρονη Βουλγάρα, η οποία όπως διαπιστώθηκε, είχε «πέσει» θύμα αγοραπωλησίας, με σκοπό την εργασιακή της εκμετάλλευση.

Οι δύο ομοεθνείς της, διευκόλυναν αρχικά την είσοδό της στη χώρα μας και στη συνέχεια έναντι χρηματικής αμοιβής την παρέδωσαν στον 55χρονο.

 

Στη συνέχεια, ο 55χρονος και πάλι έναντι χρημάτων την παρέδωσε στον 52χρονο, ο οποίος την κρατούσε παρά την θέλησή της στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 55χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, δεκατέσσερα φυσίγγια και μια σιδερογροθιά.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Λευκάδας.