ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εγκαίνεια γραφείου Δίαυλου!

Το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Λευκάτα 6 σε ένα παραδοσιακό πέτρινο κτίσμα στην παλιά πόλη της Λευκάδας, όπου στεγάζεται το γραφείο του υποψήφιου συνδυασμού «δίαυλος», πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των υποψήφιων για το Δήμο Λευκάδας.

 

Σε ένα φιλικό και ζεστό κλίμα γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία, έγινε η γνωριμία των συνυποψηφίων οι οποίοι και συζήτησαν θ

έματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας. Στη συνέχεια ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Γληγόρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στη νέα αυτή κίνηση. 

Στο σύντομο λόγο του τόνισε τις αξίες, τις αρχές και τα κίνητρα που διέπουν το συνδυασμό και τα μέλη του.

Αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της πρότασης του συνδυασμού για τη διαχείριση του δήμου οι οποίοι στηρίζονται στην ουσιαστική ανανέωση των προσώπων. Τόνισε δε ότι η κίνηση αυτή καλείται να σπάσει το φαύλο κύκλο των προσωπικών υποχρεώσεων, των κομματικών εξαρτήσεων και του συμφέροντος. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με νέα πρόσωπα που βάζουν το κοινωνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό και δεν χρωστούν χάρες. Συμπλήρωσε ότι ο «δίαυλος» αντιπροσωπεύει το σύνολο των ανθρώπων που προσδοκεί τέτοιες σύγχρονες πρωτοβουλίες που προωθούν την ενεργοποίηση και συμμετοχή των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Πρωτοβουλίες όπου η άποψη και ο προβληματισμός των καθημερινών συγκροτημένων και δραστήριων δημοτών να γίνονται ισχυρές θέσεις.

Στη συνέχεια μέλη του συνδυασμού πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν στη γνησιότητα της κίνησης, στη δυναμική που έχει αναπτυχθεί και στην πρωτοτυπία που παρουσιάζει στα κοινά του τόπου. 

Τέλος υπήρξε συζήτηση και προγραμματισμός για τις προσεχείς δράσεις του συνδυασμού.

 

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους του ΔΙΑΥΛΟΥ καλή επιτυχία