ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός….

Η εφημερίδα “Λευκαδίτικος Λόγος” στηρίζει την Όπερα.  Η εφημερίδα Λευκαδίτικος Λόγος από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Antenna και το δήμο Λευκάδας προσφέρει κουπόνια για την Metropolitan Opera που σημαίνει δύο εισιτήρια  στην τιμή του ενός.

Η Λευκάδα έχει την τύχη και φέτος στον κινηματογράφο ΑΠΟΛΛΩΝ να φιλοξενεί τις ζωντανές μεταδόσεις της Metropolitan Opera μετά τη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας του δήμου Λευκάδας με τον Antenna , που έχει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα δικαιώματα μετάδοσης.  Φέτος το εισιτήριο είναι στην τιμή των 18 ευρώ και για την προσφορά της εφημερίδας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εφημερίδας (Πλατεία Αγίων Αναργύρων – τηλέφωνο 2645025457) το απόκομμα του κουπονιού. 

 «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky,

 5 Οκτωβρίου 2013 – Νέα Παραγωγή

 

Η σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου με μια νέα παραγωγή. Πρόκειται για την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky. Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky. Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky. Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.