ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από την Ένωση Ξενοδόχων το lefkadapress & to visitlefkada

H ηλεκτρονική εφημερίδα Lefkada press , η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και η σελίδα στο facebook visit lefkada ,στην προσπάθεια τους να αναδείξουν τον πλούτο του νησιού μας αλλά και να ενθαρρύνουν όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους , διοργανώνουν για πρώτη φορά διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα « Λευκάδα – ο θησαυρός μας» .

Το νησί μας έχει φανταστικές ομορφιές , πολλές από αυτές είναι γνωστές και άλλες κρυμμένες σαν πολύτιμα μαργαριτάρια. Περιμένουμε να βάλετε όλη την αγάπη για τον τόπο μας για να ανακαλύψετε αλλά και να αποτυπώσετε τις ομορφιές αυτές στο φωτογραφικό σας φακό. Γιατί η Λευκάδα μας αξίζει το καλύτερο ! Σας προσκαλούμε λοιπόν να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας , να αποτυπώσετε τις ομορφιές του νησιού μας και εμείς με την σειρά μας μέσα από τις ιστοσελίδες μας θα τις ταξιδέψουμε μακριά . 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα γίνονται δεκτές έως και 15 Μαρτίου 2014 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με έως πέντε (5) φωτογραφίες . Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι: 

• Οι φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, ανάλυση 300 dpi σε ένα cd. 

•Οι φωτογραφίες σε έντυπη μορφή, εκτυπωμένες σε χαρτί Α5, κατά προτίμηση φωτογραφικό. 

•Η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.( θα την βρείτε στο site της Ένωσης www.lefkashotels.gr και στην σελίδα visit lefkada (www.facebook.com/VisitLefkada) 

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς ή να παραδοθεί στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στην παρακάτω διεύθυνση: Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας . Μαρίνα Λευκάδας  ΤΚ.311 00 

 

 

                                            ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!