ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγιασμός στο 2o Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας

 Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και τα παιδιά στο 2ο δημοτικό σχολείο αλλά και σε όλα τα σχολεία της χώρας ξεκινούν μια νέα σχολική χρονιά. Πολλά όνειρα, αγωνίες και τα πρωτάκια να διεκδικούν  μια θέση στην κοινωνία της εκπαίδευσης. Οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές βρέθηκαν και πάλι… Οι γονείς με το άγχος της πρώτης ημέρας , κυρίως για τα μικρούς μαθητές της Α’ δημοτικού. Τον αγιασμός τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος. Εκεί και ο νέος δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης , Θοδωρής Χαλικιάς  

Ο νέος Διοικητής της Τροχαίας, Αστυνόμος Α, Επαμ, Κατωπόδης, βρέθηκε  σήμερα στα δημοτικά σχολεία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

‘Να ευχηθούμε, καλή αρχή, η Τροχαία είναι δίπλα μαθητές, δίπλα στους πολίτες.Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προστασία τους και την ασφάλειά τους. Με τη συνδρομή των φορέων, την καλή συνεργασία δηλαδή, με το δήμο , την αντιπεριφέρεια, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση , θα μπορέσουμε να παρέχουμε καλές και ασφαλείς υπηρεσίες. 

 Κλείνονατς να ευχηθούμε καλή χρονιά σε αυτα τα παιδιά σε αυτό το δύδκολο αλλα ενδιαφέρον δρόμο τους.