ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα “χαρακώματα” Άνθης – Καμμένος

H απάντηση του Πάνου Καμμένου, προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων” σε ερώτηση του lefkadapress για τον ποιον στηρίζουν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” για την Περιφέρεια Ιονίων νήσων άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για άλλη μια φορά στη σχέση του με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, και μέχρι πρότινος προσκείμενο στους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες”, Χρήστο Άνθη.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτησή μας κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου  στην Λευκάδα, για τον ποιον στηρίζει στην Περιφέρεια ο κ. Καμμένος δήλωσε: “ Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οι συντονιστικές επιτροπές έχουν αποφασίσει  διαφορετικά.  Σε άλλα νησιά στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Άνθη  και σε άλλα νησιά υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του κ . Γαλιατσάτου. Θέλω να σας πω ότι  πιστεύω στη δυνατότητα που πρέπει να έχει ο καθένας  στο δικαίωμα λόγου και ψήφου . Αυτά που ξέρει, ας πούμε,  η τοπική κοινωνία της Λευκάδας δεν μπορεί να τα ξέρει κανένας, δεν θα πω εγώ στην συντονιστική επιτροπή της Λευκάδας τι θα ψηφίσει” . 

Η παραπάνω δήλωση έκανε “έξαλλο” στην κυριολεξία τον κ. Άνθη ο οποίος επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας πριν λίγο αφού μας τόνισε ρητά ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση και καμία στήριξη από τον κ. Καμμένο δήλωσε: “«Για άλλη  μια φορά η «Επτανησίων Θέληση» αποζητά την στήριξη των πολιτών πέρα και έξω από κομματικά χαρακώματα και κομματικές εντολές. Σε ότι μας αφορά ως κίνημα αδέσμευτων και ανεξάρτητων καλούμε τους πολίτες των Επτανήσων να μην υπακούσουν στις κομματικές εντολές και επιταγές, ακόμη και αν μας αφορούν δίχως τη θέλησή μας και την άδειά μας και να  πράξουν ότι τους επιβάλλει η συνείδησή τους και η ελεύθερη σκέψη τους.»  

Βιβιάννα Βαρδή