ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2014 ……ευχές από καρδιάς από τον Σύλλογο PALSO Πρέβεζας – Λευκάδας

Ο πολυχώρος « ΑRTηρια » στη μαρίνα της Λευκάδας , με διάχυτο μεθυστικό άρωμα από λευκά λουλούδια – φουστίνες (τοπικό όνομα)υποδέχτηκε τα μέλη του Σ.Ι.Κ.Ξ.Γ PALSO Πρέβεζας –Λευκάδας  και τους καλεσμένους του σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση – κοπή βασιλόπιτας –  με χρώματα και γεύσεις Λευκάδας !

 

Η πρόεδρος  του Συλλόγου κ. Μαρία Παπαβασιλείου ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία , συνεργασία , με καλή πρόοδο και  διακρίσεις πάντα στους μαθητές . Επίσης ανταλλάχτηκαν ευχές από τους συναδέλφους  για σύντομη έξοδο από την κρίση που διέρχεται ο κλάδος μας και κατ’ επέκταση όλη η χώρα .

 

Παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας  , απονεμήθηκαν   τιμητικές πλακέτες  , στη  συνάδελφός μας κ.Αναστασία Κούρτη  για την μεγάλη συνεισφορά της στο Σύλλογό μας  και στην υπάλληλο του γραφείου μας κ.Βασιλική Λεπίδα  για την  αμέριστη γραμματειακή της υποστήριξη που προσφέρει σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας .

Τυχερή για το 2014 η αγαπητή μας συνάδελφος  κ . Χρυσίδα Πανταζή , η οποία με το φλουρί κέρδισε το ποθητό ,όπως μας ανέφερε , Ι-PAD ( προσφορά του Συλλόγου )

Μας τίμησαν με την  παρουσία τους  ο κ.Σκιαδαρέσης , πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας ,ο κ.Ευάγγελος Γιαννουλάτος συνεργάτης Δημάρχου Πρέβεζας και η κ.Κωνσταντίνα Μάρη εκπρόσωπος της Εκδοτικής Εταιρίας Express Publishing , η οποία ήταν κι ο χορηγός μας !

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά όπως επίσης και την κ Ειρήνη Δουβίτσα για την επιμέλεια του χώρου και την ευχάριστη απόλαυση των αρωματικών τσαγιών ,συνοδευτικών της βασιλόπιτας !