ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λευκαδίτισσα χορογράφος

 

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, μετά την ίδρυση των μουσικών συνόλων, συνεχίζει την πολιτιστική του πορεία, με στόχο την προώθηση και διάδοση του επτανησιακού πολιτισμού και ανακοινώνει τη λειτουργία τμήματος χορού και θεάτρου.

 

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του τμήματος, θα έχει η καταξιωμένη πολυτάλαντη χορογράφος, Μαρία Θωμοπούλου, με καταγωγή από Λευκάδα. Η λειτουργία του τμήματος, στηρίζεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες με ακλόνητη θέληση στην πορεία της δημιουργίας, οι οποίοι μέσα από την εσωτερική διαδικασία της εσωτερικής αναβάθμισης, θα αποδώσουν σε κάθε παραγωγική προσπάθεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με την επίβλεψη της χορογράφου Μαρίας Θωμοπούλου.

 

Με την ίδρυση του τμήματος χορού και θεάτρου της Ε.Ε.Ε., το Διοικητικό Συμβούλιο καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα πολιτισμικής ταυτότητας των νησιών του Ιονίου Πελάγους, προσβλέποντας στην παραγωγική παρουσίαση χορευτικών και θεατρικών δρώμενων σε Ελλάδα και εξωτερικό και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη και τους φίλους τηςΕ.Ε.Ε., που θα αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία.