ΔΙΕΘΝΗ

Το συγκινητικό αίτημα ενός πατέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …

Ο μπαμπάς Nathan Steffel δημοσίευσε  ένα μήνυμα στο site κοινωνικής δικτύωσης  Reddit. Η κοινοποίηση που έκανε άγγιξε χιλιάδες κόσμο και προκάλεσε παγκόσμια συναισθήματα συμπάθειας. Ζήτησε απο τους χρήστες αν θα μπορούσαν με Photoshop να φτιάξουν μια φωτογραφία της κορούλας του Σοφία, η οποία απεβίωσε στο νοσοκομείο σε ηλικία έξι εβδομάδων, χωρίς τους σωλήνες.

 

 

“Ζήτηση για Photoshop : Η κόρη μου απεβίωσε πρόσφατα μετά από μια μακρά μάχη στο νοσοκομείο . Δεδομένου ότι ήταν στο νοσοκομείο όλη της τη ζωή ποτέ δεν ήταν σε θέση να βγάλουμε μια φωτογραφία χωρίς τους σωλήνες επάνω της. Μπορεί κάποιος να αφαιρέσει τους σωλήνες από αυτή η φωτογραφία; », έγραψε, παρουσιάζοντας μια εικόνα από την  μικροσκοπική και  νεογέννητη Σοφία. 

Μέσα δύο  δύο ημέρες, η κοινοποίηση  έλαβε 2.500 σχόλια. Έχει πλέον σχεδόν 3.000 – και συνέχεια αυξάνονται.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν απλά να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Μερικοί έχουν μοιραστεί τη δική τους, παρόμοια, εμπειρία.

Εκατοντάδες έχουν δημοσιεύσει την Photoshopped εικόνα. Με ψηφιακή ζωγραφική, σκίτσα – ακόμη και εικόνες απεικόνισης της μικρής  Σοφίας έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, όπου πέρασε τη ζωή της  η μικρή. 

 

telegraph.co.uk