ΔΙΕΘΝΗ

Κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά όταν εξερράγη το κινητό της -Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση δέρματος

Εναν αληθινό εφιάλτη έζησε ένα 7χρονο κοριτσάκι από το Καζακστάν, όταν το κινητό που είχε στην τσέπη της εξερράγη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την έκρηξη η μικρή Ariana Aitzhan τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, ενώ οι γιατροί την υπέβαλαν σε μεταμόσχευση δέρματος.

 

Ολα συνέβησαν όταν το μικρό κοριτσάκι έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της. Σύμφωνα με τη Mirror, οι γονείς της ξαφνικά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο και τις κραυγές της κόρης τους. Οταν βγήκαν στο κήπο για να δουν τι συνέβη δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που έβλεπαν. Η μικρή Ariana είχε τραυματιστεί σοβαρά από έκρηξη του κινητού της, που ήταν μέσα στην τσέπη του παντελονιού της.

 

 

 

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση δέρματος.

 

«Όταν το κινητό εξερράγη, ούρλιαζε για βοήθεια. Ενας γείτονας που ήταν κοντά της τής έβγαλε το τζιν και είπε ότι μαζί με αυτό ξεκόλλησε και δέρμα. Το έγκαυμα ήταν τρομακτικό, φάνηκε το κόκαλο», περιέγραψε ο πατέρας της Ariana, ενώ η μητέρα της πρόσθεσε: «Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι μας. Πλέον όχι μόνο φοβάται να χρησιμοποιήσει smartphones, αλλά δεν μπορεί να αντέξει να δει έστω ένα που χρησιμοποιείται».

 

 

 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εταιρία που θεωρείται παγκόσμιος κολοσσός στο χώρο προσφέρθηκε να πληρώσει όλους τους ιατρικούς λογαριασμούς, αλλά και την πλαστική επέμβαση του κοριτσιού, ωστόσο ο πατέρας της αρνήθηκε να απαντήσει φοβούμενος ότι αυτή είναι μια προσπάθεια για να μη μαθευτεί η τρομακτική ιστορία της κόρης του.

 

 

 

 

 

Πηγή:.iefimerida.gr