ΔΙΕΘΝΗ

Γυναίκα το έσκασε από τη φυλακή στα 23 και την «τσάκωσαν» στα 60 -Πώς για 37 χρόνια ξεγελούσε τις Αρχές

Για 37 ολόκληρα χρόνια μία γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο ζούσε μία φυσιολογική ζωή. Δημιούργησε μία οικογένεια και απέκτησε έναν γιο και απολάμβανε όλα τα καλά της ζωής. Κανείς, ωστόσο, δεν γνώριζε πως η γυναίκα ήταν καταζητούμενη.

 

Ο λόγος για την 60χρονη σήμερα Judy Lynn Hayman, η οποία εντοπίστηκε από τις Αρχές των ΗΠΑ, μετά από 37 ολόκληρα χρόνια ερευνών.

 

Η Judy είχε δραπετεύσει από τη φυλακή του Huron Valley, στο Wayne County στην πολιτεία του Michigan όταν ήταν 23 ετών. Είχε φυλακιστεί καθώς είχε ομολογήσει την ενοχή της για κλοπή, τον Ιούνιο του 1976. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε παραμείνει στη φυλακή για δέκα μήνες πριν καταφέρει να δραπετεύσει τον Απρίλιο του 1977.

 

Η 60χρονη άλλαξε όνομα και ξεκίνησε μια νέα ζωή ωστόσο η αστυνομία του San Diego κατάφερε να τη συλλάβει και να της περάσει χειροπέδες.

 

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης της ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ονομάζεται Jamie Lewis και τους έδωσε μάλιστα και πλαστά έγγραφα που το αποδείκνυαν.

 

Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο 37χρονος γιος της έμελλε να γίνει μάρτυρας της σύλληψης της μητέρας του. Ωστόσο, ο ίδιος, δεν γνώριζε το παραμικρό για της ζωής που έκρυβε η μητέρα του τόσα χρόνια.

 

 

 

Πηγή: | iefimerida.gr