LifeStyleΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για γαλατόπιτα στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Αυτές είναι οι ημέρες της γαλατόπιτας. Το γλυκό της αποκριάς. Το ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ μοσχοβολάει από μακριά φρεσκοψημένη γαλατόπιτα. Τραγανό φύλλο, φρέσκα αυγά που την κάνουν ακόμη πιο κίτρινη, καλοδουλεμένη κρέμα με γάλα υψηλής ποιότητας και οι παραγγελίες έρχονται πριν ακόμη βγει από το φούρνο… Η γεύση της σου θυμίζει αυτή της γιαγιάς Ανθούλας (με την καλύτερη γαλατόπιτα της Απόλπαινας) που ενώ ήταν στο φούρνο μοσχοβολούσε όλη η γειτονιά. Καλές και γευστικές Απόκριες