ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων με τρία παιδιά Ν. Λευκάδας καλεί τα μέλη του στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και ώρα 17.00, στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας(Παλιά ΔΕΗ), με θέματα:

 

1.Ενημέρωση των μελών για το καταστατικό του Συλλόγου

2.Στέγαση του Συλλόγου

3.Προτάσεις μελών για τη δράση του Δ.Σ.

4.Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Τρίτεκνων.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό:

-Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Σωματείου που είναι τακτοποιημένα οικονομικά. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Υπενθυμίζουμε ότι το δικαίωμα εγγραφής καθώς και η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο είναι 10€  ανά οικογένεια.

-Ως μέλη του Συλλόγου, με δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, θεωρούνται και οι δύο γονείς της κάθε τρίτεκνης οικογένειας.

-Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Απριλίου 2013.  Οι αιτήσεις υποψηφίων  παραδίδονται από τους ενδιαφερόμενους στα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ή στο Κομμωτήριο της κ. Φυτοπούλου Μαρίνας(πίσω από την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ). Μετά την παραπάνω ημερομηνία δε θα γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφίων.

-Όλα τα μέλη ψηφίζουν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλα τα μέλη αλλά και όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο, να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.