ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένταξη φοιτητών του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία σε νέα Τμήματα, σύμφωνα με το Π.Δ. 103/2013

Σύμφωνα με το Π.Δ. 103/2013 «Μετονομασία Τμήματος – Συγχώνευση Τμημάτων − Κατάργηση Παραρτημάτων – Ίδρυση Σχολών – Συγκρότηση Σχολών του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων» (ΦΕΚ 136/τ.Α’/05-06-2013), άρθρο 3, παρ. 1, εδάφιο β, προβλέπεται ότι «Κατ’ εξαίρεση οι φοιτητές του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του Παραρτήματος Λευκάδας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων εντάσσονται κατ’ επιλογήν και ύστερα από δήλωσή τους στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων με έδρα τη Λευκάδα ή στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου με έδρα την Άρτα.»

Ως εκ τούτου όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία πρέπει να δηλώσουν το Ίδρυμα και το Τμήμα στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, καθώς και την εισαγωγική κατεύθυνση. Για την διευκόλυνσή των φοιτητών, στη Γραμματεία του Τμήματος βρίσκεται σχετική αίτηση, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί συνοδευόμενη από Υπεύθυνη Δήλωση (διαθέσιμη επίσης στη Γραμματεία του Τμήματος) επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν στην Γραμματεία του Τμήματος από 1 – 26 Ιουλίου, τις ώρες για τις οποίες είναι ανοικτή για το κοινό. Η κατάθεση είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία.