ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 49χρονη χημικός που «μουμιοποίησε» τη μητέρα της

Σενάρια ταινίας τρόμου θυμίζει η υπόθεση στο Παγκράτι, καθώς 49χρονη είχε κρύψει το πτώμα της ηλικιωμένης μητέρας της μέσα σε μπαούλο αφού πρώτα το τύλιξε με μουσαμά αντιηλιακής προστασίας για τα αυτοκίνητα, προκειμένου να μην καταλάβει κανείς από τους επισκέπτες και τους γείτονες τι είχε κάνει! Μάλιστα, το πτώμα ήταν και στεγανοποιημένο με ταινία για να μην μυρίσει!

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη γυναίκα ζούσε για χρόνια στη Γαλλία μαζί με την μητέρα της που είχε γεννηθεί το 1928. Η κόρη εργαζόταν ως χημικός σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών και η μητέρα ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο. Επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2010 αλλά δύο χρόνια μετά, το 2012 η 84χρονη μητέρα της απεβίωσε, πιθανώς από παθολογικά αίτια.

 

Έκτοτε η κόρη και αφού πρώτα ταρίχευσε τη μητέρα της, έφυγε από το διαμέρισμα στο Παγκράτι και ζούσε σε δωμάτειο ξενοδοχείου. Τον Μάιο ο ιδιοκτήτης κίνησε τη διαδικασία έξωσης , παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος. Κανείς δεν μπορούσε ωστόσο να πιστέψει αυτό που αντίκρισαν ανοίγοντας το μπαούλο. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης ζήτησε τηλεφωνικά από την 49χρονη να μεταβεί επειγόντως στο διαμέρισμα. Η 49χρονη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Πηγή : usay.gr