ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα στην Ένωση για τους Σφακιώτες.

Ήττα για τους Σφακιώτες στην Πρέβεζα και στο Αθανασία Τζουμελέκα με αντίπαλο την Ένωση Πρέβεζας. Η ομάδα των Σφακιωτών που αγνοεί τους βαθμούς της νίκης από τη 16η αγωνιστική όπου και πήρε το 0-3 αα, δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να πάρει μια βαθμολογική ανάσα και να βρεθεί πιο κοντά στη ζώνη που χωρίζει τη 10η απ’την 11η θέση και τη διαδικασία των μπαράζ υποβιβασμού. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι βλέπει τη Θύελλα Σινώπης να βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω και να έχει μπροστά της ένα όχι τόσο δύσκολο πρόγραμμα για την απόκτηση τουλάχιστον 6 βαθμών στη συνέχεια, αλλά και το άνευ αγώνος με τα Παλιάμπελα.

Στο ματς με την Ένωση οι Σφακιώτες μπήκαν μουδιασμένα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Ζέρη για τους γηπεδούχους. Αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το παιγνίδι στα ίσα το σουτ του Κτενά σταμάτησε στο δοκάρι του Βασιλάκου. Απάντηση στην ευκαιρία αυτή για την Ένωση που κυνήγησε το 2ο γκολ όσο πιο γρήγορα μπορούσε ήταν το τετ α τετ του Κολοβού που μπλόκαρε ο Παπάς. Στη συνέχεια και στο 15ο λεπτό ο Σπυράκος θα σουτάρει, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τρούλλης θα τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0.

Αυτό έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου, όπως και το τελικό, καθώς στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Σφακιωτών δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια χαλάρωση των γηπεδούχων. Η μεγαλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο 53′ όταν ο Κάλλιας βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλάκο αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θα ήθελε.

ΑΕ Πρέβεζας(Μπέκας)
Βασιλάκος, Κουτρούμπας, Ζιώγκας (Ζέρης), Τουλκερίδης, Τρούλλης, Τσιάβος, Ταπραντζής (Πανταζής), Νικάκης (Κατσάνος), Ζέρης, Σπυράκος, Κολοβός.

Σφακιώτες(Μάλφας)
Παπάς, Σερδινιάρης, Καρύδης, Κάλλιας, Σάντας, Σκιαδαρέσης, Zace, Σταύρακας, Βασιλάκης (Γεωργάκης), Κτενάς, Καρτάνος.