ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φίλανδρος : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς

O ΑΣΛ Φίλανδρος κλείνοντας η αυλαία του 4ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν και που η προσπάθειά τους κατάφερε να αμείψει κόπους ενός χρόνου προετοιμασιών.

 

Ένα μεγάλο μπράβο στους ακούραστους, κεφάτους και πάντα πρόθυμους εθελοντές που με χαμόγελο ενθάρρυναν τους δρομείς. Συγχαρητήρια στα Σώματα Ασφαλείας (Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), 4ηΜΣΕΠ, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λευκάδας (ΣΥΜΟΛ), Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας (ΑΧΛΕΜΟ) για την διαφύλαξη της ασφάλειας της όλης διοργάνωσης. Τα εύσημα της Υγειονομικής κάλυψης να στείλουμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, τον Ερυθρό Σταυρό Ιωαννίνων και Κεφαλονιάς και στους εθελοντές ιατρούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές και μασέρ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές Δήμο Λευκάδας και Αντιπεριφέρια Λευκάδας την στήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας, τον μεγάλο χορηγό Σταύρακα WishBars, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που είναι συνέχεια δίπλα μας και με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα την διοργάνωση του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαράθωνιου Δρόμου.
Τους ευχαριστούμε και για έναν ακόμη πολύ σοβαρό για εμάς λόγο, γιατί όλοι τους “γουστάρουν” πραγματικά να βοηθήσουν και το κάνουν απο καρδιάς!!

0


Οι χορηγοί επικοινωνίας του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου Δρόμου, το Α και το Ω στην διαφήμιση και προβολή της διοργάνωσης, τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας κάθε χρόνο καθώς και για το φωτογραφικό υλικό που με προσωπικό κόπο ο κάθε ρεπόρτερ των μέσων αυτών μας παρέχει.

1


Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες γραφίστες της πόλης μας που κάθε χρόνο παρέχουν στην
διοργάνωση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου αρκετό απο το διαφημιστικό υλικό που χρειάζεται, όπως
φυλλάδιο αγώνα, πανό, διπλώματα αθλητών, μουσαμάδες προβολής, αφίσες κ.α

2


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επίσημους υποστηρικτές του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου Δρόμου.
Με την στήριξή τους βοηθούν να ρυθμιστούν επιτυχώς αρκετές δυσκολίες της απαιτητικής αυτής διοργάνωσης!