ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι γίνεται με τον Τηλυκράτη;

Τι σημαίνει αθλητική Λευκάδα χωρίς τον Τηλυκράτη;  Τι σημαίνει η ομάδα που κουβαλάει πάνω της όλη την ιστορία αυτού του τόπου να έχει μια τύχη που δεν της αρμόζει. Κάπως έτσι σκέφτηκαν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν προσπάθεια ώστε η ομάδα να επανέλθει και να τη δούμε να αγωνίζεται και πάλι. 

 

Συγκεκριμένα στις 16/12/2013 έγινε αίτηση στο Ειρηνοδικείο Λευκάδας, 11 φίλων του σωματείου που ζητούν προσωρινή διοίκηση. 

 

Οι “ενδεκάδα” αυτή είναι: Βαγγέλης Ανυφαντής, Νίκος Βλάχος, Νίκος Γληγόρης, Γιώργος Βαγενάς, Γιώργος Γουρζής, Δημήτρης Ζακυνθινός, Θωμάς Καπότης, Στάθης Κατωπόδης, Νίκος Κατωπόδης, Γιάννης Σολδάτος και Πάνος Τετράδης.

 

Σκοπός των 11, που λογικά θα οριστούν διοίκηση(ΔΣ), καθώς η απόφαση θα βγει σε ένα περίπου μήνα, είναι να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση(ΓΣ), που πρέπει να γίνει εντός τριών μηνών και εκεί θα παρθούν οι περισσότερες σημαντικές αποφάσεις.

 

Τέλος πρόθεση των ανθρώπων που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εγχείρημα είναι η διεξαγωγή ΓΣ, που θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομαδα του ΠΑΣ Σφακιωτών.