ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Δημιουργήθηκε Διοίκηση πρωτοδικείου-Στις 3/2 ορίστηκε η Προκαταρτική Γενική Συνέλευση.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα του Τηλυκράτη δημιούργησε 11μελή διοίκηση πρωτοδικείου, από τα άτομα που είχαν καταθέσει το σχετικό αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό.

 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Τηλυκράτη είναι τα εξής:

 

Βαγγέλης Ανυφαντής

Γιώργος Βαγενάς

Νίκος Βλάχος

Νίκος Γληγόρης

Γιώργος Γουρζής

Δημήτρης Ζακινθυνός

Θωμάς Καπότης

Στάθης Κατωπόδης

Νίκος Κατωπόδης

Γιάννης Σολδάτος

Πάνος Τετράδης

 

Η διοίκηση πρωτοδικείου, είναι προσωρινή, καθώς έχει διάρκεια τριών μηνών με σκοπό να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση για το σωματείο. Στις αρμοδιότητές της, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα, είναι να ορίσει Γενική Συνέλευση μέσα σε αυτό το διάστημα.

 

Στις 3/2/2014 και ώρα 17.00μμ στο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ, όρισε η προσωρινή διοίκηση την προκαταρκτική Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη, που θα ενημερωθούμε για τις προθέσεις της.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ.

 

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αιτήσεως των Κατωπόδη Νικόλαου και Βαγενά Γεώργιου, το Ειρηνοδικείο Λευκάδας με την αριθ. 1/2014 απόφασή του διόρισε Προσωρινή Διοίκηση του σωματείου ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ με έδρα Λευκάδα, αποτελούμενη από τους: 

1. Ανυφαντή Ευάγγελο 2. Κατωπόδη Νικόλαο 3. Βαγενά Γεώργιο 4. Κατωπόδη Ευστάθιο 5. Βλάχο Νικόλαο 6. Γληγόρη Νικόλαο 7. Σολδάτο Ιωάννη 8.Τετράδη Παναγιώτη 9. Ζακυνθινό Δημήτριο 10. Καπότη Θωμά και 11. Γουρζή Γεώργιο.

 

Την Δευτέρα 20-01-2013 η ανωτέρω Διοίκηση συνεδρίασε, και αρχικά συγκροτήθηκε όπως όφειλε σε σώμα, ομόφωνα ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Βαγενάς Γεώργιος του Δημητρίου.

Αντιπρόεδρος: Ανυφαντής Ευάγγελος του Παναγιώτη.

Γεν.Γραμματέας: Γληγόρης Νικόλαος του Δημητρίου.

Ταμίας: Βλάχος Νικόλαος του Αριστείδη.

Έφοροι Υλικού: Κατωπόδης Νικόλαος και Τετράδης Παναγιώτης.

 

Επίσης ορίσθηκε ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Ζακυνθινός Δημήτριος του Πέτρου και ως μέλη οι Καπότης Θωμάς , Γουρζής Γεώργιος Σολδάτος Ιωάννης και Κατωπόδης Ευστάθιος.

 

Στην συνέχεια ορίσθηκε για τις 03-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 Προκαταρκτική Γενική Συνέλευση στο ΙΟΝΙΟ ΣΤΑΡ κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση των φίλων της ομάδας, για τις προθέσεις της Προσωρινής Διοίκησης και για τα έως τότε πεπραγμένα αυτής, ενώ θα επακολουθήσει συζήτηση, για το μέλλον του Ιστορικού Σωματείου του νησιού μας και στην οποία καλούνται να συμμετέχουν ενεργά ΟΛΟΙ.

 

Λευκάδα 21-01-2014

 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ.Γραμματέας

Βαγενάς Γεώργιος                                                Γληγόρης Νικόλαος