ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμμετοχή Λευκαδιτών στους αγώνες kite surf.

Και η παράδοση συνεχίζεται…. Στους ίσως καλύτερους αγώνες kitesurf που έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα το γνωστό δίδυμο των σεσημασμένων Λευκαδιτών Ben Bowd και Tom Charlton ξαναχτύπησε.

 

Πρώτη θέση για τον Ben και δεύτερη για τον Tom  στο freestyle, ενω ο Tom κέρδισε και με χαρακτηριστικη ευκολία στο course racing. Στον έκτακτο διαγωνισμό του old school νικητής ηταν ο  πατρινός Λεωνίδας Σπυρόπουλος του τοπικού ομίλου Cape Drepano. Στο γυναικείο freestyle νικήτρια η Μαρια Αγριογιαννη απο το Αστρος η οποία μαζί με την πατρινή Βασιλική Παπαγεωργίου που ήταν δεύτερη ανέβασαν τον πήχη. 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον 15χρονο Λυκούργο Νεοφώτιστο  που πήρε την τρίτη θέση στους άνδρες (!!!) και είναι το επόμενο big thing στο άθλημα. Μπράβο μικρέ!!! 

Οι αγώνες έγιναν στο Δρέπανο το Σαββατοκυριακο  12 με 13 Ιουλιου. Τα προκριματικά πραγμοτοποιηθηκαν το Σαββάτο κάτω απο οχι και τόσο ιδανικές συνθήκες καθώς η ταχύτητα του ανέμου ξεπερνούσε τα 30 knots! Την Κυριακή, ημέρα των τελικών οι συνθήκες ηταν τέλειες και οι αθλητές πρόσφεραν απλόχερα θέαμα πολύ υψηλού επιπέδου. Μην ξεχνάμε οτι Ben και Tom είναι εν ενεργεία αθλητές του PKRA …αλλά και μέλη του ΟΑΑΛ βεβαίως!

Πολλά μπράβο στα παιδιά του Cape Drepano και τους εθελοντές που κατάφεραν να διοργανώσουν ένα παρα πολύ υψηλού επίπεδου event που προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες αφήνοντας τους πάντες με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Πατρα αγαπαει το kitesurf και το έδειξε για ακόμα μια φορα. Η κοινότητα του kitesurf εχει ανάγκη απο τέτοιες εκδηλώσεις που προωθούν το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο.  Ευχαριστούμε και επιφυλασομαστε να ανταποδωσουμε την φιλοξενία του χρόνοι στην Λευκάδα!