ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…

Ο Αγώνας διεξήχθη στην Αθήνα την 31/3/2013 με συμμετοχή περίπου 2300 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Αντίστοιχα την 7/4/2013 άλλοι 4 δρομείς του συλλόγου έλαβαν μέρος στον Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό.

 

Στον τελευταίο αγώνα, ο αθλητής του συλλόγου Ορφέας Λεοντίδης βρέθηκε σε καλή κατάσταση και κατάφερε να καταλάβει την δεύτερη θέση της γενικής κατηγορίας με χρόνο 1.22’48”.

Οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν και στους δύο αγώνες πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό τέστ στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τον Μαραθώνιο άλλοι της Θεσσαλονίκης (21/4/2013) και άλλοι του Ρότερνταμ (14/7/2013). Να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα και υγιή τερματισμό σε όλους.

 

Το Σάββατο 6/4/2013 σε δύο σημαντικές διοργανώσεις βρέθηκαν οι Ακαδημίες του Φίλανδρου.

Με 20 περίπου αθλητές και με αρχηγό της αποστολής τον Γυμναστή Μχάλη Κονιδάρη ο ΑΣΛ Φίλανδρος εκπροσωπήθηκε στην Ημερρίδα Στίβου στην Ηγουμενίτσα. Σε ένα πολύ καλό κλίμα και με συλλόγους από σχεδόν όλη την Δυτική Ελλάδα διακρίθηκαν οι κάτωθι:

1. Κοψιδάς Χρήστος 2η θέση στα 80μ ΠΠΑ.

2. Γάκης-Βλάχος Δημήτριος 3η θέση στα 600μ ΠΠΑ.

3. Λάμπρης Ιάσων 3η θέση στα 600μ μίνι ΠΠΑ.

4. Σκυταλόδρομία 4χ50 3η θέση στα μίνι ΠΠΑ αποτελούμενη από τους: Βαρζόκας Παύλος, Μοσχονάς Χαραλαμπος, Λάμπρης Ιάσων, Κουβάτσης Νικόλαος.

Αντίστοιχη αποστολή και στην Λευκάδα με περίπου 15 αθλητές και αρχηγό την Γυμνάστρια Γεωργία Κάτσενου όπου πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολύαθλων ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς του Β’ Ομίλου. “Εντός έδρας” λοιπόν ο Φίλανδρος παρουσίασε καλή εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει τις παρακάτω διακρίσεις:

1. Κουρέτση Ευδοξία 2η θέση στα Πολύαθλα ΠΚΑ.

2. Αρβανίτη Ηρώ 3η θέση στα Πολύαθλα ΠΚΒ.

3. Στράτος Γεράσιμος 1η θέση στα Πολύαθλα ΠΠΒ.

4. Ζαβιτσάνος Αλέξανδρος 2η θέση στα Πολύαθλα ΠΠΒ.

5. Αθανίτης Ξενοφών 3η θέση στα Πολύαθλα ΠΠΒ.

Να ευχηθούμε σε όλους τους μικρούς μας αθλητές καλή επιτυχία και συνέχεια στην αγωνιστική τους περίοδο.