ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κασσιόπη-Τηλυκράτης: 3-0

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης από την Κασσιόπη με σκορ 3-0, με τους παίχτες να είναι σαφώς επηρεασμένοι με τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων, αλλά και με ένα διαιτητή που ξεσήκωνε με τις αποφάσεις του, τους γηπεδούχους.

 

Οι “κυανέρυθροι” ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο 45λεπτο, παρότι στα τελευταία δέκα λεπτά αυτού έπαιζαν με 10 παίχτες, λόγω απευθείας κόκκινης του Κλάζογλου(ανέτρεψε τον Καραγιάννη) στο 35΄, όμως το δεύτερο μέρος ανήκε στους παίχτες του κ. Μπολάνο.

Οι Κερκυραίοι μπήκαν πολύ καλά στην επανάληψη και μέσα σε διάστημα 4 λεπτών( 47΄και 51΄), έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο με δύο γκολ του Φαρούκ(φωτο), ύστερα από ασίστ του Πατινιώτη στο πρώτο και Καραγιάννη στο δεύτερο.

Ο τελευταίος(Καραγιάννης), που ήταν εκ των κορυφαίων σε όλο το 90λεπτο, ήταν αυτό που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Θεοδωρέλη και με κεφαλιά έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 64΄.

Τραυματίες αποχώρησαν από το γήπεδο οι Γεωργίου και Σαχινίδης, από πλευράς γηπεδούχων. Με τον τελευταίο να έρχεται το ασθενοφόρο να τον πάρει. Ενώ το κλίμα στους “κυανερυθρους” ειναι βαρύ μετά από την νέα απώλεια, με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο Πέτρος Μίχος υπέβαλε την παραίτηση του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδόπουλο (επίσης από Κοζάνη) και Ελευθέριο Τσίκνα (από Αιτωλοακαρνανία)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Μίχος): Ταΐρης, Ντζιμάνης, Παλάσκας, Κλάζογλου, Καταγής, Σμίλτος, Παππάς(65΄ Κομνηνακης), Γεωργίου(71΄ λ.τ. Φετσης), Κούσης(75΄ Καλογερης), Σαχινίδης, Σκερλετιδης.

ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Ρ. Μπολάνο): Γκίνης, Ανυφαντής (56′ Παναγιώτου), Βιτουλαδίτης, Πετρόγιαννης, Θεοδωρέλης, Κεφαλάς, Γυφτοκώστας (67′ Ίσερης), Φούκης, Πατινιώτης, Καραγιάννης, Φαρούκ (72′ Κονισπολιάτης).

Πηγή: http://www.onsports.gr