ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Ωρωπού-Πανλευκάδιος 3-0

O Πανλευκάδιος ηττήθηκε με 3-0 από την Δόξα Ωρωπού σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά  και με πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τη διαιτησία του κ. Ζιώγα και στη φάση του 34΄ λεπτού όπου ζήτησαν πέναλτι.

 

 

Συγκεκριμένα στο 34΄ έγινε η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Πανλευκαδιου,στον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Ζιώγα, όταν σε σουτ του Πετούση η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζιάκου αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τον παίκτη της Δόξας, και στην συνέχεια της φάσης σουτ του Κούση μπλόκαρε ο Λιάσκος.

 

Στο 38΄ μετα απο πάσα του Λύγκουρη στον Διαμάντη  ο τελευταίος με πλασέ εκανε 1-0.Το 2-0 για την Δοξα εγινε στο 70 με πλασέ του Μπρούβα και στο 79 το 3-0 με τον Λυγκουρη.

 

 

Διαιτητής: Ζιώγας

 

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Κώτσης

 

ΔΟΞΑ ΩΡΟΠΟΥ (Λευτέρης Τρούλλης): Λιάσκος, Λύγκουρης, Μπρούβας, Λιόντος, Κοντογεώργος, Κονάκης, Λιάσκος Ρ (89΄ Μαλέσκος), Διαμάντης (81΄ Νταλαγιάννης), Τζιάκος, Κροκίδας, Κάππας Β(55΄ Πάτσης).

 

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γιώργος Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάϊ, Νάνος-Βερύκιος, Καταγής, Γεωργάκης, Μπάλης, Καλογέρης, Βλούχος, Πετούση (69΄Ηλιόπουλος), Κούση, Γουριώτης (27΄ λ.τρ. Φέτσης).