ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Ωρωπού-Πανλευκάδιος 0-1

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στον Ωρωπό, ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Πανλευκάδιο βρήκε νικητή την φιλοξενούμενη ομάδα με 0-1.Παρα την αφόρητη ζεστή που επικρατούσε οι δυο οι ομάδες πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα και είχαν πολλές ευκαιρίες.

 

 Η Δόξα Ωρωπού ενισχυμένη φέτος με μεταγραφές, φέτος θα είναι μια διαφορετική ομάδα, σε σχέση με πέρυσι που κινδύνεψε να πέσει στην Β΄ κατηγορία. Η ομάδα του Πανλευκάδιου θα είναι και φέτος μια παρά πολύ δυνατή ομάδα. Οι προπονητές Βλάσης Ναστούλης της Δόξας Ωρωπού, και Γιώργος  Κατηφόρης του Πανλευκάδιου χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεση τους. Στο 21′ η Δόξα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Ρ. Λιάσκου, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 75′ έγινε το 0-1 με κεφάλια του Γουργιώτη μετά από σέντρα του Μπάλη. Η Δόξα είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σε σουτ του μικρού Γεωργατσέλη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.  

 

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ:Λιάσκος Α, Κροκίδας, Χαλίλ, Λίγκουρης, Ναστούλης, Μαντούσης, Λιόντος, Λιάσκος Ρ., Διαμάντης, Παπαδιώτης, Ποστόλη.

 

Έπαιξαν και οι:Κάππας Β., Κάππας Π., Κοντογιώργος, Κονάκης, Κιοράϊ, Γεωργατσέλης,Νταλαγιάννης, Μαλέσκος, Λαμκάϊ.

 

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ:Κοντογιώργης, Μπάλη, Νάνος, Γουργιώτης, Σέρβος, Καλογερής, Παππάς, Θεράπος, Γαζής Ν., Φέτσης, Σταματέλος

 

Έπαιξαν και οι:Πετολυσης, Βουκελάτος, Χαλκιόπουλος, Αργυρός, Τρανουλίδης, Καραγκούνης, Ηλιόπουλος, Τσαβαλάκογλου, Πολίτης, Χοτζάϊ, Δασκαλάκης, Μπάλτσας, Πέτκοφ.

ΠΗΓΗ : www.prevezasports.gr