ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟ Καρυάς-ΠΑΣ Παλιάμπελα:2-2

ΑΟ Καρυάς-ΠΑΣ Παλιάμπελα:2-2

Άνοδος για Παλιάμπελα.

 

Δεν τα κατάφερε η Καρυα να πάρει την άνοδο στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αφού στον επαναληπτικό αγώνα με τα Παλιάμπελα ανεδείχθη ισόπαλη με 2-2 στο γήπεδο των Σφακιωτων.Μαλιστα όπως και στον πρώτο αγωνα,που ειχε ληξει με σκορ 1-1,ισοφαριστηκε στο τελευταίο λεπτο.Ετσι μέτρησε το εκτός έδρας γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα που πήρε την άνοδο και την πανηγύρισαν δεόντως.

Οι νέες ομάδες στην Α΄ κατηγορία είναι οι Θύελλα Σινώπης, ΑΟ Σύβρου και ΠΑΣ Παλιάμπελα.

 

 

Ανακοίνωση-Διευκρίνιση του Α.Ο.Καρυάς

 

 Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ οφείλει να διευκρινίσει και να αναγνωρίσει ένα λάθος στη προηγούμενη ανακοίνωση του. Την αναφορά στο όνομα και την συμπεριφορά του κ. ΤΖΙΜΑ. Η έως τώρα συνεργασίας μας με την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας είναι άριστη καθώς και με τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου μας.

 

1ον: Ο κ. Τζίμας έδωσε το παρόν και στους προηγούμενους αγώνες με την ΑΕ Σαμψούντας και η συμπεριφορά του ήταν καθόλα άψογη, αφού κύριος στόχος του είναι η διαφύλαξη του αθλήματος και η όσο το δυνατόν δίκαιη διαιτησία.

 

2ον: Όταν κ. Περλής εισήλθε στα αποδυτήρια μας δεν ήταν παρόν ο κ. Τζίμας.

 

3ον: Δεν μπορεί να ευθύνεται ο γραμματέας μιας ΕΠΣ για τη διαιτησία και τις αποφάσεις του κάθε διαιτητή. Μετά από αυτές τις τρεις διαπιστώσεις οφείλουμε ένα συγγνώμη στον κ. Τζίμα και την ΕΠΣ Π-Λ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα της προηγούμενης ανακοίνωσης (όσον αφορά τη διαιτησία), είναι ψευδή και αναληθή.

 

Για το ΔΣ-ο πρόεδρος Σάντας Αργύρης