ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑ TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΚΑΙ  ΑΓΩΝΕΣ 26-27-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΠΡΕΒΕΖΑ.

 

Η ΑΓΑ TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας ενημερώνει προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αποκατάστασης της αλήθειας τα εξης:

Ο σύλλογος δημιουργήθηκε το 2011 με καταστατικό εκδικασθέν από την ελληνική δικαιοσύνη και είναι αναγωρισμένος από την παγκόσμια ομοσπονδία TAEKWON DO ITF.

Ο εκπαιδευτής μας  ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ   είναι κάτοχος του υπ΄αριθμ. GR-4-1004 από 16/01/2008 ΔΙΕΘΝΟΥΣ   ΠΤΥΧΙΟΥ   TAEKWON DO με συνεργάτη τον Πλατυπόδη Νικόλαο διακριθέντα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος   TAEKWON DO.

 

Επίσης έχει πολλές συμμετοχές  από την παιδική του ηλικία σε αγώνες αλλά και σεμινάρια TAEKWON DO με σημαντικότερα τις διακρίσεις στο πανελλήνιο ενόπλων δυνάμεων  το 2008 (3ος) , στο πανευρωπαικό στην Κροατία το 2009 (2ος) και στην Κορέα στο παγκόσμιο το 2010 (3ος), όπου εν συνεχεία συμμετείχε και σε σεμινάριο προπονητών.

Πολυ σημαντικό ειναι η μόρφωσή του αφού είναι κάτοχος του υπ΄αριθμ. 6276 από 2008 πτυχίο ελληνικής φιλολογίας του Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών αφού εκεί σπούδασε πάνω σε μαθήματα παιδοψυχολογίας και ψυχολογίας αφου το σημαντικότερο είναι η διαμόρφωση χαρακτήρα των παιδιών μας σε μια τέτοια κρίσιμη ηλικία.

Και επειδή ο ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ μιλάει μόνο με πράξεις και εκδηλώσεις καλεί όλα τους εκπροσώπους των ΜΜΕ Λευκάδας να παρευρεθούν στο μεγαλύτερο γεγονός για το TAEKWON DO πανελληνίως όπου είναι η διεξαγωγή  διεθνούς σεμιναρίου και αγώνων   από τον ίδιον το γιο του  Ιδρυτή του TAEKWON DO και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CHOI CHUNG HWA.

 

Στο εν λόγω γεγονός θα συμμετάσχουν ανάμεσα σε αρκετούς ελληνικούς και ξένους  συλλόγους με ιστορία 22 αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Ο Ευκλέας Λευκάδας θα τους δώσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συναγωνιστούν με ξένους αθλητές από χώρες όπως  Βουλγαρία- Ιταλία-Αυστραλία-Κύπρο –Αλβανία- Σουηδία αλλά και να γνωρίσουν και να προπονηθούν με έναν μεγάλο τεχνίτη και εκπαιδευτή το CHOI CHUNG HWA.

Για όσους θέλουν πραγματικά να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη δουλειά μας οι ώρες σεμιναρίου είναι:

 

Παρασκευή:17:00-20:00μμ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Σάββατο:11:00-13:30πμ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

                16:30- 19:30μμ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Κυριακή : Δεθνές πρωτάθλημα ώρα έναρξης: 10:00πμ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

                  Συνέντευξη τύπου :18:00. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΣΙΟΣ  Γ.                                                                                   ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ.