ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε πώς θα μοιάζει το νέο μενού Έναρξης των Windows 9

Η Microsoft ετοιμάζει τη νέα έκδοση Windows με ονομασία Windows 9, της οποίας έχει ήδη διαρρεύσει το λογότυπο και οι φήμες θέλουν να ανακοινώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου. Νέο βίντεο το οποίο ανέβηκε στο YouTube από το site WinFuture.de, δείχνει μία αναλυτική παρουσίαση του νέου μενού Έναρξης, με το εικονίδιο της Έναρξης να επιστρέφει στη γνωστή θέση του!

Αρχικά, παρατηρούμε πως το νέο μενού Έναρξης περιέχει τόσο τις παραδοσιακές εφαρμογές και εμφάνιση στο αριστερό μέρος, όσο και τις πιο μοντέρνες εφαρμογές και εμφάνιση στο δεξί μέρος. Μέσα στο μενού μπορούν να τρέχουν στο δεξί μέρος εφαρμογές μέσω των live tiles, και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τις οργανώσει όπως επιθυμεί σε σειρά και μέγεθος, αφού το πλαίσιο της Έναρξης επεκτείνεται αυτόματα. Οι επιλογές απενεργοποίησης του υπολογιστή έχουν μεταφερθεί στο πάνω μέρος, δεξιά από τις πληροφορίες του λογαριασμού του χρήστη.

windows 9 start menu

Η Microsoft φαίνεται πως θέλει να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, μιας και βλέπουμε πως σε υπολογιστή κάποιος χρήστης μπορεί με το πάτημα του εικονιδίου της έναρξης να ανοίξει είτε το μενού Έναρξης, είτε την οθόνη Έναρξης, αυτή δηλαδή που υπάρχει και στο Windows 8, και φαίνεται πως θα συνεχίσει να υπάρχει στα tablets.

Πηγή: DigitalLife.gr