ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Συγκέντρωση σταφυλιών από το ΤΑΟΛ

Σε συνέχεια της από 06/09/2018 ανακοίνωσης του ΤΑΟΛ γίνεται γνωστό στους σταφυλοπαράγωγους-μέλη ότι η σταφυλοσυγκέντρωση ποικιλίας βερτζαμί της τρέχουσας περιόδου θα γίνει στο οινοποιείο ¨ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ¨  του κ. Σολδάτου Γιώργου στον Άγιο Ηλία , από Παρασκευή 5/10/2018 έως Κυριακή 7/10/2018 στις ώρες από 11:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ..

Η παράδοση θα γίνεται σε κλούβες των σταφυλοπαραγωγών (να υπάρξει φροντίδα ώστε τα αυτοκίνητα να είναι χαμηλού ύψους). Η ζύγιση και τα δείγματα θα γίνονται ενώπιον τους. Ο βαθμός θα προκύπτει ως μέσος όρος τριών δειγμάτων. Τονίζεται ότι θα παραλαμβάνονται αυστηρά μόνο σταφύλια   9 βαθμών και άνω.

Ενημερωτικά: α) Δεν έγινε η σταφυλοσυγκέντρωση υψηλόβαθμων σταφυλιών (πάνω των 12 βαθμών) γιατί οι σταφυλοπαραγωγοί – μέλη δεν εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον σε επικοινωνία που έγινε μαζί τους. β)   Εάν εκδηλωθεί  ενδιαφέρον για παράδοση χαμηλόβαθμων σταφυλιών (έως 8,9 βαθμών ) θα γίνει σταφυλοσυγκέντρωση στον Άγιο Δονάτο την ερχόμενη εβδομάδα , κατόπιν συνεννόησης για την ημέρα και τις ώρες, στην τιμή των 0,26€ ανά κιλό.

Κατά  τα λοιπά ισχύουν τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση της 06/09/2018.