ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Τουρισμού & Εστίασης από το Επιμελητήριο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.

ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΓΟΛΕΜΗ 5-7 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ)

16:00-16:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

16:15-16:30 Χαιρετισμοί

16:30-18:00 Βασικές αρχές Διοίκησης & διαχείριση παραπόνων MA Λαλούμης Αθανάσιος

18:00- 18:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

18:15- 20:45 Πωλήσεις τιμολόγηση και διαχείριση εσόδων του καταλύματος (Sales pricing and revenue management) MSc Πούτα Ουρανία

18:15-20:15 Εξυπηρέτηση πελατών στο εστιατόριο και ανάπτυξη πωλήσεων MA Λαλούμης Αθανάσιος

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ- ΠΡΩΙΝΟ SESSION ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΓΟΛΕΜΗ 5-7 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ)

9:00-9:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

9:15-10:15 Τμηματοποίηση και ανάλυση του front office MSc Πούτα Ουρανία

9:15:10:15 Νέες τάσεις στη γαστρονομία. Μουζάκης Κωνσταντίνος. Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO και Πρόεδρος Λέσχης
Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”

10:15- 10:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

10:30-12:30 Εσωτερικοί έλεγχοι –διαχείριση πόρων-κοστολόγηση MA Λαλούμης
Αθανάσιος
12:30- 12:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ

12:45-13:45 Σύνθεση και έλεγχος λειτουργίας εδεσματολόγιου (Menu planning and
engineering) MA Λαλούμης Αθανάσιος

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ SESSION ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONIAN STAR

16:00-16:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

16:15-18:45 Οροφοκομία (Housekeeping) Καλογερόπουλος Γιώργος εκπαιδευτής Housekeeping

16:15-18:45 Οργάνωση και λειτουργία του bar και του εστιατορίου MA Λαλούμης Αθανάσιος

19:00-20:00 Παρουσίαση πρωινού με ή χωρίς κουζίνα. Μουζάκης Κωνσταντίνος,
Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας
για την Ελλάδα της CEUCO και Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”.