ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΓΟΛΕΜΗ 5-7 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ)
16:00-16:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
16:15-16:30 Χαιρετισμοί
16:30-18:00 Βασικές αρχές Διοίκησης & διαχείριση παραπόνων MA Λαλούμης Αθανάσιος
18:00- 18:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ
18:15- 20:45 Πωλήσεις τιμολόγηση και διαχείριση εσόδων του καταλύματος (Sales pricing and revenue management) MSc Πούτα Ουρανία
18:15-20:15 Εξυπηρέτηση πελατών στο εστιατόριο και ανάπτυξη πωλήσεων MA Λαλούμης Αθανάσιος
Σάββατο 23 Μαρτίου 2019
ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ- ΠΡΩΙΝΟ SESSION ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΓΟΛΕΜΗ 5-7 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ)
9:00-9:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
9:15-10:15 Τμηματοποίηση και ανάλυση του front office MSc Πούτα Ουρανία
9:15:10:15 Νέες τάσεις στη γαστρονομία. Μουζάκης Κωνσταντίνος. Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO και Πρόεδρος Λέσχης
Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”
10:15- 10:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ
10:30-12:30 Εσωτερικοί έλεγχοι –διαχείριση πόρων-κοστολόγηση MA Λαλούμης
Αθανάσιος
12:30- 12:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ
12:45-13:45 Σύνθεση και έλεγχος λειτουργίας εδεσματολόγιου (Menu planning and
engineering) MA Λαλούμης Αθανάσιος
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ SESSION ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONIAN STAR
16:00-16:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
16:15-18:45 Οροφοκομία (Housekeeping) Καλογερόπουλος Γιώργος εκπαιδευτής Housekeeping
16:15-18:45 Οργάνωση και λειτουργία του bar και του εστιατορίου MA Λαλούμης Αθανάσιος
19:00-20:00 Παρουσίαση πρωινού με ή χωρίς κουζίνα. Μουζάκης Κωνσταντίνος,
Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας
για την Ελλάδα της CEUCO και Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων “Ακρόπολις”.