ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χρηματοδότηση για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Κατούνας από την ΠΙΝ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μας ενημερώνει σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Κατούνας  Δήμου Λευκάδας:

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια-Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Κατούνας  Δήμου Λευκάδας», ενέκρινε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Το έργο, ύψους 55.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α ) χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από πιστώσεις της ΠΙΝ, με ΚΑΕ 02.10.02.071.9899.02.018.00.001

Σκοπός της σύμβασης, ύστερα από αιτήματα της Δημοτικής Κοινότητας (Δ.Κ) Κατούνας, είναι να τοποθετηθεί στο γήπεδό της συνθετικός χλοοτάπητας για να αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής.

Το έργο μετά την περαίωσή του από τον ανάδοχο και την παραλαβή του, θα περιέρχεται κατά πλήρες δικαίωμα κυριότητας, νομής και κατοχής στον Δήμο Λευκάδος.

Σημειώνεται ότι το ανωτέρω έργο έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών της σημερινής Περιφερειακής Αρχής για τη στήριξη των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά.

Φώτο αρχείου