Εικόνα από το Σκορπιό σήμερα

To σήριαλ “επένδυση στο Σκορπιό” συνεχίζεται με πρωταγωνιστή…την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Mετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Sergey Chernitsyn, σχετικά με την επένδυση στο Σκορπιό και την κωλυσιεργεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , μετά από την τελική ημερομηνία της Παρασκευής που είχαν δώσει οι επενδυτές ώστε να υπογραφεί ο φάκελος που βρίσκεται τρεις μήνες στα χέρια του αρμόδιου υπαλλήλου της Περιφέρειας  στην Κέρκυρα , η απάντηση ήρθε από τον αντιπεριφερειάρχη, Θοδωρή Χαλικιά , σύμφωνα με τον κ. Chernitsyn ο οποίος δήλωσε στο lefkadapress:

  O αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς  μας ενημέρωσε ότι θα έχουμε την επίσημη απάντηση υπογεγραμμένη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θα σας ενημερώσω τη Δεύτερα  , για το αν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε το έργο ή θα πρέπει να το αναβάλουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί για άλλη μία φορά ότι οι αρχές της Λευκάδας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την πορεία αυτής της τεράστιας επένδυσης που θα επιφέρει νέες θέσεις εργασίας, κίνηση των επιχειρήσεων στο νησί της Λευκάδας, αύξηση του τουρισμού και πολλά άλλα. Όλα εξαρτώνται από την Κέρκυρα και την συνεχόμενη κωλυσιεργεία της…

About LefkadaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*