ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η εκδήλωση της ΝΔ στην Λευκάδα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λευκάδιος Χέρν» του ξενοδοχείου Ionion Star φιλοξενήθηκαν σήμερα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επίσκεψη του κ.Παναγιωτόπουλο , βουλευτή Καβάλας, πρώην υφυπουργού εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας  και συντονιστή της ομάδας Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το παρόν έδωσαν ο κ. Θανάσης Καββαδάς, βουλευτής Λευκάδας, οι πρώην βουλευτές,Θοδωρής Σολδάτος, Ξενοφών Βεργίνης , και ο κ.Τζίμας πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον βουλευτή  Θανάση Καββαδά να ευχαριστεί όλους όσους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΝΔ . Τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκετε σε μια από τις χειρότερες φάσεις της μετά την μεταπολίτευση με μια οικονομία χωρίς οξυγόνο και εθνικά θέματα ανοικτά με μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα αυτά. Σχολίασε την δήλωση του κ. Φίλη , υπουργού παιδείας και την αδράνεια του κ.Τσίπρα να πάρει θέση σε αυτό ,  Κλείνοντας είπε πως η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που θέλει και μπορεί να βγάλει τους Έλληνες από το τέλμα.

Ο πρόεδρος του Αθανίου, Κορφιάτης Παναγιώτης  παρουσίασε την εικόνα των χωριών που έχουν πληγεί από το σεισμό  της 17η Νοεμβρίου  ζητώντας την στήριξη του βουλευτή Λευκάδας στις κινήσεις του για την αποκατάσταση των ζημιών. Ο κ. Παναγιωτόπουλος δεσμεύτηκε για τη βοήθεια του και ευχαρίστησε τον πρόεδρο που έθεσε δημόσια το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια σχολίασε τα μέτρα καθώς και την παράταση του ΕΝΦΙΑ και τον αγώνα που κάνανε για να μην ισχύσει. Η κυβέρνηση παρουσίασε όμορφα ψέματα και για αυτό εκλέχθηκε, αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Τόνισε την ζωντάνια της ΟΝΝΕΔ και την δράση της και συνέχισε σχολιάζοντας φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον μέσο πολίτη.

Η έκπληξη της βραδιάς η απαγόρευση του κ. Παπαχρήστου στα ΜΜΕ να φωτογραφήσουν την αίθουσα συνεδριάσεων πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες και η απειλή του να μην επιτρέψει στα Μέσα να τις παρακολουθήσουν.

Π.Τ