ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Επτανησιακή Πρωτοβουλία” : Παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Λευκάδα

Με την παρουσία του δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΚΙΝ.ΑΛ , Γιώργου Καμίνη αλλά και της Κερκυραίας υποψήφιας ευρωβουλευτού, Ισμήνης Μώρου  έγινε απόψε στο Πνευματικό Κέντρο η παρουσίαση των  υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη  Ιονίων Νήσων που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, Αλέξανδρο Αλεξάκη.

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με την παράταξη “Επτανησιακή Πρωτοβουλία”Αλέξανδρος Αλεξάκης,  παρουσίασε  τους πρώτους τέσσερις υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους  για την Λευκάδα σε μία κατάμεστη αίθουσα. . Πρόκειται για τους Λούβρου Κατερίνα, Ζαφειριάδη Διαμαντή, Βαγγέλη Θεριανό και Στάθη Πολίτη (Μεγανήσι). 

Ο Γιώργος Καμίνης  για τις περιφερειακές εκλογές  δήλωσε στο lefkadapress:

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης  είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει σπουδάσει στη ζωή του έχει δουλέψει άλλα έχει και μεγάλη πολιτική εμπειρία και πολύ σοβαρές πολιτικές θέσεις. Πιστεύω ότι τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Περιφέρεια γενικότερα γιατί η ανάπτυξη της Ελλάδας τα υπόλοιπα χρόνια θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια πραγματική αποκέντρωση της χώρας από το γραφειοκρατικό υπερσυγκεντρωτικό κράτος της Αθήνας. Με το να δώσουμε εξουσία στις Περιφέρειες και στους δήμους θα λύσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα της χώρας που είναι ο προβληματικός δημόσιος τομέας της. Επομένως στηρίζω με όλη μου την ψυχή τον Αλέξανδρο γιατί πιστεύω σε αυτόν. “

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ερωτηθείς για το ποια είναι η δική του εκτίμηση σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές δήλωσε στο lefkadapress:

“Θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν ξεκινήσει και οδεύουν προς ένα καλό αποτέλεσμα. Οι ενδείξεις όλες δείχνουν ότι θα υπάρξει μια ανοδική πορεία όσον αφορά την επαναφορά του Κινήματος και στα φοιτητικά δρώμενα.  Οι δυνάμεις μας κράτησαν γερά στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε έχοντας γυρίσει όλα τα νησιά των Επτανήσων είναι θετικές. Ο κόσμος έρχεται και μας ξανά ακούει, έρχεται πολύ κοντά μας, ζητά προτάσεις και λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του και νομίζω ότι το μέλλον φαντάζει αρκετά ευοίωνο”.

Κυριακή Θειακού