Η πρώτη συνάντησή μας με τη Δόξα της Α1

Η ΔΟΞΑ σήμερα είχε το  πρώτο Media Day Στο Κλειστό της Λευκάδας  όπου όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι έτοιμο το γήπεδο μέχρι τον πρώτο αγώνα το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ.  Σίγουρα υπήρξε έλλειψη χρόνου, να ετοιμαστεί μια ομάδα μέσα σε δύο εβδομάδες.  Ένα δύσκολο εγχείρημα  αλλά όλοι οι παίχτες  και το προπονητικό team δηλώνουν αισιόδοξοι.

Οι νέοι παίχτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νησί της Λευκάδας, αλλά  χρειάζεται λίγο χρόνος για να προσαρμοστούν.

Ο David Doblas ήταν αρκετά ενημερωμένος για το νησί της Λευκάδας, τους ντόπιους, τις εκδηλώσεις. “Ένα όμορφο νησί με όμορφους ανθρώπους.”, θα μας πει…

dsc_0182

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος έχει παίξει και στις δύο κατηγορίες ( Α1 & Α2 ) δήλωσε   στο lefkadapress  : «Μετά από πολλά χρόνια κατέβηκα στην Α2 μια κατηγορία κάτω , περίμενα να είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα συνάντησα δυσκολότερα όσο αφορά το επίπεδο, το επίπεδο επαγγελματισμού. Και δεν μιλάω για τον επαγγελματισμό της ομάδας, μιλάω γενικότερα για την προσέγγιση που έχουν  οι παίχτες στο άθλημα. Από εκεί και πέρα δεν τα καταφέραμε μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε την άνοδο τα καταφέραμε εκτός γηπέδου, είμαστε στην Α1. Με την πίεση του χρόνου που έχουμε φέτος δεν έχουμε στόχο ούτε την άνοδο, όπως είχαμε τις προηγούμενες χρονιές, ούτε τα Play off. Φέτος αποκλειστικό στόχος πρέπει αν είναι η παραμονή. Η παραμονή της ομάδας στην Α1 και με αυτή την πίεση  θα ζούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»

dsc_0180

Ο προπονητής  Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε: «Η Α1 έχει διδάξει τα τελευταία χρόνια ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ότι κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία είτε παίζεις  με την τελευταία. Εμείς αυτό το οποίο επιθυμούμε και θέλουμε είναι  σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί . Δεν στοχεύουμε σε κάποιο παιχνίδι ιδιαίτερα, εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.  Έχει δυνατά σημεία ο αντίπαλος και αδυναμίες. Θέλουμε να προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες του. Θα προσπαθούμε κάθε φορά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είτε λέγεται  Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός είτε είναι μια ομάδα που είναι στις πιο χαμηλές βαθμολογίες.»

dsc_0239

 

Ο Γιάννης  Διαμιανίδης γενικός Διευθυντής της ομάδας, μας δήλωσε όσον αφορά για το αν είναι ικανοποιημένοι  για το πώς προχωράει η ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα «  Για οποιαδήποτε ομάδα είναι πέρα από κάθε λογική. Δηλαδή να παίρνει wild card στις 16 Σεπτεμβρίου και να πρέπει να αγωνιστεί στις 8 Οκτωβρίου, είναι έξω από κάθε λογική. Τώρα το ότι δεχτήκαμε αυτή την πρόκληση, είναι  γιατί μιλήσαμε με τους ανθρώπους, είδαμε πόση μεγάλη επιθυμία έχουν να στηρίξουν την ομάδα στην κατηγορία. Και ήρθαμε όλοι να βοηθήσουμε.»  Όσο για το ρόστερ μας είπε : «Είμαστε ικανοποιημένοι σίγουρα γιατί κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, με ότι καλύτερη πληροφόρηση είχαμε, με όποιες περισσότερες γνώσεις είχαμε. Δεν έχει κλείσει το ροστερ ακόμη, έχουμε ακόμη μια θέση ξένου κενή. Μπορεί να αποκτήσουμε και έναν Έλληνα. Τώρα αυτό που ενδιαφέρει είναι να γίνει, γιατί όπως βλέπεται δεν είναι μόνο η ομάδα, πάει παράλληλα το γήπεδο. Η οργάνωση της ομάδας ήταν για Α2 , είναι εντελώς διαφορετική η Α1 κατηγορία. Αλλά υπάρχει θέληση κι έτσι προχωράμε.»  

dsc_0245

 

Γιάννης Διαμιανίδης  Γενικός Διευθυντής

Βασίλης Βαγενάς Team Manager

Χάρης Μαρκόπουλος Προπονητής

Θεοδόσης Βαφειάς Γυμναστής

Φώτης Τακιανός Βοηθός Προπονητή

Γρηγόρης Κουτσαύφτης  Φροντιστής

Παίχτες:

Γιάννη Δεμερτζή

Γιώργο Γεωργάκη

Justin Robinson

David Doblas

Shannon Scott

Dezmine Wells.

Θεόφιλος Ροντογιάννης

Θοδωρής Ιωακειμίδης

Τρ ιαντάφυλλος Πεταλωτής

Χρήστος Ταπούτος

Melsahn Basabe

Δημήτρης Τσαλδάρης

 

 

About LefkadaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*