ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στην Λευκάδα

H Ν.Δ έχει γίνει ένα κομμα των λίγων πια . Γι αυτό και αποφάσισα να  κατέβω μην έχοντας κανένα μηχανισμό, κανένα σύστημα και κανένα πολιτικό απο αυτούς που ξέρουμε όλοι στην παράταξη μας.”, ήταν τα πρώτα λόγια του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΝΟΔΕ της Λευκάδας στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξηγόντας την παρουσία του στα γραφεία της ΝΟΔΕ τόνισε ότι πάντα στην περιοδεία του περνάει απο το σπίτι της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τη ΝΟΔΕ.“Κατέβηκα υποψήφιος  με δύναμή μου τα απλά μέλη της παράταξης, που απλά θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Γιατί αλλιώς δεν θα πάμε μακρυά.Τι θέλουμε να κάνουμε στη ΝΔ; Θέλουμε να φέρουμε πίσω τα 2 εκατ που μας γύρισαν την πλάτη, τους νέους; Είναι πολύ κομβική αυτή η απόφαση. Πώς μπορεί η ΝΔ να αλλάξει , να ξεσκουριάσει; Να τολμήσουμε να κάνουμε αλλαγές.  Να έχει φωνη η βάση και τα στελέχη.  Ποιος θα μας πιστέψει , αν εμείς δεν έχουμε συμμαζέψει το ίδιο μα το σπίτι; Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα  πρόσωπα,δεν γίνεται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, έχουμε πολλά στελέχη νέας γενιάς που δεν είναι αρεστοί γιατι δεν συμμετέχουν στο σύστημα.”, τόνισε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας , έχοντας πάντα δίπλα του τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βασίλη Παπαχρήστο ο οποίος γι αυτή την επίσκεψη είχε καλέσει τα μέλη της Νομαρχιακής αλλά και φίλους του κόμματος.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα χαμηλά ποσοστά της παράταξης πάλι και πάλι ενώ τόνισε ότι ούτε μπορούμε να περιμένουμε τη λογική του ώριμου φρούτου, να πέσει ο Τσίπρας απλά και μόνο επειδή παίρνει σκληρά μέτρα.

Δεν παρέλειψε τέλος να συγχαρεί τη ΝΟΔΕ γιατί όπως είπε: “μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα ενός κακού αποτελέσματος η Λευκάδα κατάφερε να πάρει την έδρα.”  Ολοκλήρωσε δε την ομιλία του λέγοντας: “Πράγματι δεν μπορώ να είμαι στη Βουλή, αλλά τις μάχες τις χάνουμε  ή τις κερδίζουμε στην κοινωνία. Πρέπει να αλλάξουμε ουσιαστικά. Φοβάμαι οτι η παράταξη μας θα συρρικνωθεί στο επόμενο διάστημα. Την ενότητα μας την διασφαλίζουν και οι τέσσερις υποψήφιοι, κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τον επόμενο αρχηγό.”

Τέλος υποχρεώσεις στη Βουλή επικαλέστηκε με επιστολή του ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς δικαιολογώντας έτσι την απουσία του.