ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ποδηλατάδα του Φίλανδρου για την μικρή Παναγιώτα(φωτο)

Ίσως ήταν πραγματικά η πιο επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Η ιδέα των ανθρώπων του Φιλανδρου να διοργανώσουν μια ποδηλατάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πέτυχε….για την μικρή Παναγιώτα!!!

podilatada-51

Πάρα πολύς κόσμος, μικροί και μεγάλοι συναντήθηκαν στο πάρκινγκ του Λιμενικού ταμείου….πήραν δωρεάν τα σκουφάκια τους…του Αη Βασίλη …. πήραν τους λαχνούς τους . Η κλήρωση είχε δώρο ( τι άλλο;) ένα ποδήλατο.

podilatada-16

Έπειτα όλοι μαζί ξεκίνησαν  τη βόλτα,   στο πρόγραμμα της βόλτας ήταν και ο στολισμός σε κάποια από τα δενδράκια και  πλατείες.

podilatada-193

Οι ποδηλάτες που έκαναν την μεγάλη διαδρομή συναντήθηκαν με τα παιδάκια που έκαναν τη μικρή διαδρομή και όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, όπου εκείνη τη στιγμή γινόταν η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή  του Πνευματικού Κέντρου.

 

podilatada-168

Ο σκοπός όλης αυτής της προσπάθειας πραγματικά συγκινητικός…για την μικρή Παναγιώτα.  Όλοι μαζί ευχήθηκαν να βγει νικήτρια.

Η βόλτα τελείωσε στο ίδιο πάλι σημείο όπου όλοι κεράστηκαν σπιτικά γλυκά όπου είχαν ετοιμαστεί από τις μαμάδες του συλλόγου όπως επίσης και ζεστή σοκολάτα κερασμένη από το Taste & Coffee και την εταιρία Hausbrandt.

podilatada-229

Το ποδήλατο το κέρδισε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας.

Να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές, δύναμη στους γονείς της μικρής Παναγιώτας και ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Φίλανδρου και σε όλους τους ποδηλάτες, μικρούς και μεγάλους

podilatada-78

.