Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο εμπόδιζε το ασθενοφόρο να παραλάβει τραυματία…

Πάλι και πάλι… Δεν βάλαμε μυαλό… Ένα τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην οδό Μητροπόλεως  με τραυματία ηλικιωμένη πεζή γυναίκα κινδύνεψε να γίνει μοιραίο επειδή το ασθενοφόρο είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής (φωτο) αλλά δεν μπορούσε να περάσει από το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο… Λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο η δημοτική αστυνομία ήταν ακριβώς στο σημείο και έκοβε κλίσεις σε όλα αυτά τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στο συγκεκριμένο. Οι φωνές των κατοίκων της γειτονιάς “έβγαλαν” έξω από το σπίτι την οδηγό του αυτοκινήτου και κατάφερε τελικά να περάσει το ασθενοφόρο… Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Πόσο ασυνείδητοι όμως είμαστε; Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την καταστροφική πυρκαγιά , δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που γράφαμε και ξαναγράφαμε για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ακόμη ένα περιστατικό σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει την έλλειψη παιδείας…  Μάλλον χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα.

14112084_10210182532661545_516012177_n

About LefkadaPress

One comment

  1. Κύριοι και Κυρίες που διοικείται το τόπο μας!
    Σας παρακαλούμε, να βγαίνουν οι γερανοί της αστυνομίας και να απομακρύνουν όλα τα οχήματα που δεν δικαιούνται να βρίσκονται σ αυτά τα μέρη.
    Τι πρέπει να γίνει ακόμα πιο χειρότερο;
    Σας παρακαλούμε εκπαιδεύεστε μας! Λέγεται πολιτική προστασία. Έτσι δεν είναι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*