Η φιέστα ανόδου του Πανλευκάδιου

 

Με πανηγυρισμούς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο «Πλάτωνας Γρηγόρης» η φιέστα ανόδου  στην Γ Εθνική  του Πανλευκάδιου … Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με τον αγώνα Πανλευκάδιου – Παναιτωλικού Κ20 που έληξε με 2-0 υπέρ του Πανλευκάδιου.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου  απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους παλιούς παίχτες της ομάδας  και μετά την  λήξη του αγώνα δόθηκαν τα μετάλλια στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές .

Ο Πρόεδρος του Πανλευκάδιου Μιχάλης Κατωπόδης ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στις αρχές: «. Σας ευχαριστώ που όλο αυτό το διάστημα στηρίζετε την ομάδα μας..Είναι μία από τις καλές μέρες που ζούμε εμείς εδώ στο συμβούλιο του Πανλευκάδιου , θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικές μέρες που μπορούμε να ζήσουμε ποτέ… Έχω τρομερή εκτίμηση για αυτά τα παιδιά που βλέπετε σήμερα να αγωνίζονται, νιώθουμε τόσο μεγάλη αγάπη και θέλουμε να σας αγκαλιάσουμε όλους για αυτή την χαρά που μας δώσανε..Η ομάδα μας ξεκίνησε πριν 7 χρόνια και πιστέψτε μας είχαμε σχέδια να φτιάξουμε πολλά πράγματα αλλά δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να φτάσουμε τόσο ψηλά, να κάνουμε δικούς μας χώρους, τμήματα και να έχουμε φτάσει στην Γ’ Εθνική. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά μας όλα, όλα για τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος..Θεωρώ  ότι ο Πανλευκάδιος προσπαθεί να γίνει ένας ολοκληρωμένος σύλλογος που θα μπορεί κάθε γονιός και κάθε παιδί να τον εμπιστευτεί..Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και είσαστε δίπλα μας»

 

About Lefkada Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*